Εργαλείο απομακρυσμένης βοήθειας
DATACUBE | IT SOLUTIONS
 

Υποστήριξη

Στην DataCube θα βρείτε πραγματικά τους ειδικούς για ότι χρειάζεστε, πλήρως ενημερωμένους και πρόθυμους να σας βοηθήσουν να επιλέξετε αυτό που σας καλύπτει και σας συμφέρει, από την μεγάλη γκάμα λύσεων που διαθέτει. Οι ειδικοί μπορούν και έχουν τις καλύτερες τιμές σε όλα τα προϊόντα πληροφορικής.

Το Όραμα μας

Στοχεύουμε στην παροχή υψηλού επιπέδου ολοκληρωμένης Υποστήριξης και συμβουλευτικών υπηρεσιών, με σκοπό την απρόσκοπτη και απροβλημάτιστη λειτουργία του ηλεκτρονικού εξοπλισμού σας. Προσφέρουμε αξιόπιστες και ποιοτικές λύσεις, με προϊόντα που καλύπτουν οποιαδήποτε μηχανογραφική απαίτησή σας.

Γιατί εμάς ?

Η εμπειρία των στελεχών της εγγυάται την επιτυχή ολοκλήρωση οιοδήποτε έργου στον χώρο της Πληροφορικής. Δεδομένης μάλιστα της εφαρμογής πολιτικής ISO στην επιχείρησή μας από τον Δεκέμβριο του 2008, είναι σε θέση να προσφέρει καλύτερες, ταχύτερες και αξιόπιστες λύσεις, με ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών.

Nέα γενιά επεξεργαστών Intel «για υπολογιστές χωρίς ανεμιστήρα»

O γίγαντας των ημιαγωγών Ιntel λανσάρει τους επεξεργαστές Haswell, την τέταρτη γενιά τσιπ της σειράς Intel Core, οι οποίοι φέρονται να αυξάνουν τις επιδόσεις κατά 15% και να περιορίζουν την κατανάλωση ενέργειας κατά 50%, σε σχέση με την προηγούμενη γενιά.

«Υβριδικός» υπολογιστής της Toshiba με επεξεργαστή Haswell. Παρουσιάστηκε την Τρίτη στην έκθεση Computex της Ταϊβάν.  (Φωτογραφία:Associated Press)


Σύμφωνα με την εταιρεία, οι επεξεργαστές Haswell θα αξιοποιηθούν σε «πιο ήσυχους υπολογιστές χωρίς ανεμιστήρες», κυρίως σε φορητούς υπολογιστές και συσκευές διπλής χρήσης (laptop/tablet) με μειωμένο βάρος και αυξημένη διάρκεια μπαταρίας.

Ορισμένοι επεξεργαστές Haswell θα ενσωματώνουν μάλιστα GPU (Μονάδα Επεξεργασίας Γραφικών) καταργώντας έτσι την ανάγκη για ξεχωριστή κάρτα γραφικών σε συστήματα χαμηλών απαιτήσεων. Η ενσωματωμένη GPU θα διευρύνει επιπλέον την υποστήριξη για οθόνες υψηλότερης ανάλυσης, οι οποίες ανεβάζουν τις απαιτήσεις.

Επιπλέον, τα τσιπ Haswell ενσωματώνουν μέσα στο τσιπ έναν ελεγκτή τάσης, ο οποίος αντικαθιστά τα ξεχωριστά τσιπ που απαιτούνται σήμερα για την ίδια λειτουργία.

Ακολουθώντας την τάση των τελευταίων χρόνων, η Intel εστιάστηκε στη βελτίωση της εσωτερικής αρχιτεκτονικής των τσιπ αντί στην αύξηση και τον επανασχεδιασμό των τρανζίστορ.

Οι επεξεργαστές Haswell περιορίζουν την κατανάλωση απενεργοποιώντας τα τμήματα του τσιπ που δεν χρησιμοποιούνται ανά πάσα χρονική στιγμή. Όταν για παράδειγμα ο χρήστης πληκτρολογεί ένα κείμενο, ο επεξεργαστής μπορεί να σταματά να λειτουργεί για ένα κλάσμα του δευτερολέπτου ανάμεσα σε δύο γράμματα.

Σύμφωνα με την Intel, τα συγκριτικά τεστ ανάμεσα στα τσιπ Haswell και την προηγούμενη γενιά Intel Core, που φέρει την ονομασία IvyBridge, έδειξε ότι οι νέοι επεξεργαστές προσφέρουν 15% αύξηση στην επεξεργαστική ισχύ, 50% βελτίωση στη διάρκεια ενεργού χρήσης της μπαταρίας και τριπλάσιο χρόνο αναμονής στην κατάσταση standby.

Παραμένει ωστόσο ασαφές αν η νέα γενιά επεξεργαστών θα φέρει καλά οικονομικά αποτελέσματα για την Ιntel, δεδομένου ότι η αγορά για παραδοσιακά PC φθίνει σε παγκόσμιο επίπεδο. Επιπλέον, στις νέες αγορές των tablet και των smartphone κυριαρχούν οι επεξεργαστές που ακολουθούν τον ανταγωνιστικό σχεδιασμό ARM, αντί την αρχιτεκτονική x86 της Intel.

Η Ιntel αναμένεται ωστόσο να λανσάρει αργότερα μια φθηνότερη σειρά επεξεργαστών Haswell, με την ονομασία Bay Trail, για συσκευές Android.

  • ΓΕΝΙΚΑ
  • ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
13 Μαρ

Συμμετοχή στην Έκθεση εστίασης και ...

Η DATACUBE συμμετέχει και σας προσκαλεί στην WESTIA 2016, την 1η Κλαδική Έκθεση στη Δυτική Ελλάδα - http://www.westia.gr/     Η έκθεση απευθύνεται σε επιχειρήσεις εστίασης, αναψυχής και ...

Περισσότερα...
13 Μαρ

Συμμετοχή στην Έκθεση εστίασης και ...

    Η DATACUBE συμμετέχει στην πρώτη κλαδική έκθεση για επιχειρήσεις εστίασης, αναψυχής και ξενοδοχειακών υπηρεσιών που διοργανώνεται στη Δυτική Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Παμπελοποννησιακό ...

Περισσότερα...
10 Μαρ

Πιστοποίηση Συνεργατών Softone

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε για την εταιρεία μας ο 1ος κύκλος Πιστοποιήσεων Συνεργατών της εταιρείας Softone. Συγκεκριμένα, η εταιρεία μας έλαβε συμμετοχή και ολοκλήρωσε επιτυχώς πιστοποιήσεις στα ...

Περισσότερα...
04 Οκτ

Νέα: Τροποποίηση της απόφασης Γ.Γ.Δ.Ε. ...

ΠΟΛ.1207/18.9.2014Τροποποίηση της απόφασης Γ.Γ.Δ.Ε. ΠΟΛ. 1022/7.1.2014 (ΦΕΚ 179 Β΄) «Υποβολή καταστάσεων φορολογικών στοιχείων, για διασταύρωση πληροφοριών», όπως ισχύει.

Περισσότερα...
23 Μαϊ

Νέα: Παράταση χρόνου υποβολής των ...

ΠΟΛ.1148/16.5.2014 Παράταση χρόνου υποβολής των συγκεντρωτικών καταστάσεων για τις συναλλαγές του ημερολογιακού έτους 2013.

Περισσότερα...
23 Μαϊ

Νέα: Τροποποίηση της απόφασης Γ.Γ.Δ.Ε. ...

ΠΟΛ.1149/16.5.2014 Τροποποίηση της απόφασης Γ.Γ.Δ.Ε. ΠΟΛ. 1022/17.1.2014 (ΦΕΚ 179 Β΄) «Υποβολή καταστάσεων φορολογικών στοιχείων, για διασταύρωση πληροφοριών», όπως ισχύει

Περισσότερα...
17 Μαρ

Νέα: Οδηγίες για την υποβολή ...

ΠΟΛ.1078/17.3.2014: Οδηγίες για την υποβολή καταστάσεων φορολογικών στοιχείων, για διασταύρωση πληροφοριών, από 1.1.2014.

Περισσότερα...
10 Μαρ

Νέα: Μηνιαίες Συγκεντρωτικές ...

Σύμφωνα με την ΠΟΛ.1022/2014 από 1/1/2014 υπάρχει η υποχρέωση από τις επιχειρήσεις και τους επιτηδευματίες της υποβολής καταστάσεων φορολογικών στοιχείων για διασταύρωση στοιχείων.

Περισσότερα...
12 Νοε

Νέα: Δελτίο Τύπου για την ΠΟΛ.1221

Ανακοινώνεται η έναρξη πιλοτικής λειτουργίας του πληροφοριακού συστήματος διαχείρισης των αποστελλόμενων αρχείων των ΕΑΦΔΣΣ, στις ψηφιακές υποδομές της ΓΓΠΣ.

Περισσότερα...
26 Ιουλ

Νέα: Σε ισχύ η διάταξη για τον μειωμένο ...

Σε ισχύ η διάταξη για τον μειωμένο Φ.Π.Α. στην εστίαση από 1/8/2013.

Περισσότερα...
17 Απρ

Νέα: Επανακαθορισμός του χρόνου έναρξης ...

Επανακαθορίζεται η έναρξη ισχύος που ορίζεται στο άρθρο 9 της ΑΥΟ ΠΟΛ 1221/2012 (ΦΕΚ 3513Β΄ /31.12.2012) , από την 1.5.2013 στην 1.1.2014.

Περισσότερα...
03 Ιαν

Νέα: Υπουργική Απόφαση ΠΟΛ.1221

Όπως ίσως ήδη γνωρίζετε, δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης (ΦΕΚ 3513,31.12.2012) η Υπουργική Απόφαση ΠΟΛ. 1221 με αντικείμενο την αναβάθμιση του λογισμικού υποστήριξης των ΕΑΦΔΣΣ (Ειδική ...

Περισσότερα...
25 Απρ

Νέα: Windows 8.1, Επιστροφή του Start ...

Windows 8.1, Επιστροφή του Start menu τον Αύγουστο

Περισσότερα...
08 Απρ

Νέα: Η υποστήριξη για τα Windows XP ...

Η υποστήριξη για τα Windows XP έχει λήξει. Από τις 8 Απριλίου 2014, η υποστήριξη και οι ενημερώσεις για τα Windows XP δεν είναι πλέον διαθέσιμες. Μην αφήσετε τον υπολογιστή σας απροστάτευτο.

Περισσότερα...
07 Φεβ

Νέα: Google, Ελληνικές εθνικές εορτές ...

Η Google πρόσθεσε τις Ελληνικές εθνικές εορτές και αργίες στην υπηρεσία Calendar

Περισσότερα...
21 Ιαν

Νέα: Threat Alert > Cryptolocker ...

Τα περιστατικά Cryptolocker Ransomware αυξάνονται

Περισσότερα...
08 Νοε
03 Ιουν

Νέα: Intel, Αύξηση επιδόσεων, μείωση ...

Nέα γενιά επεξεργαστών Intel «για υπολογιστές χωρίς ανεμιστήρα»

Περισσότερα...
03 Ιουν

Νέα: Windows 8, Αδιόρατο ως tip

Ορατό το Start στην επιφάνεια εργασίας στα Windows 8.1

Περισσότερα...

Για την Εταιρεια

Η εταιρεία μας είναι κοντά σας για να σας παρέχει oλοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής , οργάνωσης & αυτοματισμού γραφείου. Οραματιζόμαστε και στοχεύουμε  στην παροχή υψηλού επιπέδου ολοκληρωμένης Υποστήριξης και συμβουλευτικών υπηρεσιών, με απώτερο σκοπό την απρόσκοπτη και απροβλημάτιστη λειτουργία του ηλεκτρονικού και μηχανογραφικού εξοπλισμού σας... Περισσότερα

Newsletter

Δηλώστε τώρα το e-mail σας και λάβετε τις ενημερώσεις μας.
Scroll to top