Εργαλείο απομακρυσμένης βοήθειας
DATACUBE | IT SOLUTIONS
 

Υποστήριξη

Στην DataCube θα βρείτε πραγματικά τους ειδικούς για ότι χρειάζεστε, πλήρως ενημερωμένους και πρόθυμους να σας βοηθήσουν να επιλέξετε αυτό που σας καλύπτει και σας συμφέρει, από την μεγάλη γκάμα λύσεων που διαθέτει. Οι ειδικοί μπορούν και έχουν τις καλύτερες τιμές σε όλα τα προϊόντα πληροφορικής.

Το Όραμα μας

Στοχεύουμε στην παροχή υψηλού επιπέδου ολοκληρωμένης Υποστήριξης και συμβουλευτικών υπηρεσιών, με σκοπό την απρόσκοπτη και απροβλημάτιστη λειτουργία του ηλεκτρονικού εξοπλισμού σας. Προσφέρουμε αξιόπιστες και ποιοτικές λύσεις, με προϊόντα που καλύπτουν οποιαδήποτε μηχανογραφική απαίτησή σας.

Γιατί εμάς ?

Η εμπειρία των στελεχών της εγγυάται την επιτυχή ολοκλήρωση οιοδήποτε έργου στον χώρο της Πληροφορικής. Δεδομένης μάλιστα της εφαρμογής πολιτικής ISO στην επιχείρησή μας από τον Δεκέμβριο του 2008, είναι σε θέση να προσφέρει καλύτερες, ταχύτερες και αξιόπιστες λύσεις, με ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών.

Παγκόσμια πρεμιέρα για τα Windows

Ξεκίνησε η διάθεση των Windows 8.1, στις 18 Οκτωβρίου, και έτσι όσοι ήδη διαθέτουν εγκατεστημένα τα Windows 8 στις συσκευές τους, μπορούν να κατεβάσουν δωρεάν το update. Ταυτόχρονα όμως ξεκινά και η διάθεση συσκευών με ήδη ενσωματωμένα τα Windows 8.1.

Τα Windows 8, τα οποία έγιναν διαθέσιμα σχεδόν έναν χρόνο πριν, υπήρξαν η προσπάθεια της Microsoft να γεφυρώσει το χάσμα ανάμεσα στο κλασσικό περιβάλλον εργασίας και στον ανατέλλοντα κόσμο των συσκευών touch, ωστόσο δέχθηκαν ομολογουμένως έντονη και πολλές φορές άδικη κριτική. Τελικά, με τα Windows 8.1 η Microsoft έδειξε να απαντά στην κριτική αυτή.

 

Τι άλλαξε όμως στα Windows 8.1. Οι κυριότερες βελτιώσεις θα μπορούσαν να συνοψιστούν ως εξής:

 

• Εξατομικευμένη χρήση: Βελτιωμένη και πιο εξατομικευμένη οθόνη έναρξης με πολλά μεγέθη σε live tiles, μεγαλύτερη ποικιλία σε φόντα επιφάνειας εργασίας και χρώματα. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν πώς θα ξεκινήσουν την εμπειρία τους στα Windows: Με την οθόνη έναρξης ή απευθείας στο κλασσικό περιβάλλον επιφάνειας εργασίας των Windows.

• Πιο οικεία και εύκολα στην περιήγηση: Τα Windows 8.1 επαναφέρουν το κουμπί “Έναρξη”, για μια πιο οικεία περιήγηση. Η αναβαθμισμένη προβολή των εφαρμογών επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν όλες τις εφαρμογές ταυτόχρονα, να έχουν εύκολη πρόσβαση σε αυτές και να μπορούν με την εφαρμογή “Help & Tips” να βρίσκουν ό,τι βοήθεια και πληροφορία επιθυμούν σχετικά με την περιήγηση στα Windows.

• Ευκολότερη αναζήτηση: Η νέα έξυπνη αναζήτηση του Bing παρέχει στον χρήστη ευκολότερο τρόπο αναζήτησης στη συσκευή ή στο διαδίκτυο, καθώς είναι σχεδιασμένη για λειτουργία αφής.

• Μulti-tasking και παραγωγικότητα: Τα Windows 8.1 επιτρέπουν στους χρήστες τη δυνατότητα προβολής και χρήσης μέχρι 4 εφαρμογών ταυτόχρονα, τη μία δίπλα στην άλλη, με ευέλικτη προσαρμογή μεγέθους των παραθύρων κάθε εφαρμογής στην οθόνη.

• Βαθιά ενσωμάτωση υπηρεσιών Cloud με το SkyDrive: Με την εφαρμογή SkyDrive οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν, να επεξεργαστούν, να αποθηκεύσουν και να μοιραστούν αρχεία οπουδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή και από οποιαδήποτε συσκευή και αν χρησιμοποιούν.

Τέλος, τα Windows 8.1 έρχονται με τον νέο Internet Explorer 11, που είναι ειδικά σχεδιασμένος και για συσκευές αφής. Ο Internet Explorer 11 είναι ακόμα γρηγορότερος, συγχρονίζει το ιστορικό περιήγησης, τα αγαπημένα και τις ρυθμίσεις μεταξύ όλων των Windows 8.1 συσκευών.

  • ΓΕΝΙΚΑ
  • ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
13 Μαρ

Συμμετοχή στην Έκθεση εστίασης και ...

Η DATACUBE συμμετέχει και σας προσκαλεί στην WESTIA 2016, την 1η Κλαδική Έκθεση στη Δυτική Ελλάδα - http://www.westia.gr/     Η έκθεση απευθύνεται σε επιχειρήσεις εστίασης, αναψυχής και ...

Περισσότερα...
13 Μαρ

Συμμετοχή στην Έκθεση εστίασης και ...

    Η DATACUBE συμμετέχει στην πρώτη κλαδική έκθεση για επιχειρήσεις εστίασης, αναψυχής και ξενοδοχειακών υπηρεσιών που διοργανώνεται στη Δυτική Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Παμπελοποννησιακό ...

Περισσότερα...
10 Μαρ

Πιστοποίηση Συνεργατών Softone

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε για την εταιρεία μας ο 1ος κύκλος Πιστοποιήσεων Συνεργατών της εταιρείας Softone. Συγκεκριμένα, η εταιρεία μας έλαβε συμμετοχή και ολοκλήρωσε επιτυχώς πιστοποιήσεις στα ...

Περισσότερα...
04 Οκτ

Νέα: Τροποποίηση της απόφασης Γ.Γ.Δ.Ε. ...

ΠΟΛ.1207/18.9.2014Τροποποίηση της απόφασης Γ.Γ.Δ.Ε. ΠΟΛ. 1022/7.1.2014 (ΦΕΚ 179 Β΄) «Υποβολή καταστάσεων φορολογικών στοιχείων, για διασταύρωση πληροφοριών», όπως ισχύει.

Περισσότερα...
23 Μαϊ

Νέα: Παράταση χρόνου υποβολής των ...

ΠΟΛ.1148/16.5.2014 Παράταση χρόνου υποβολής των συγκεντρωτικών καταστάσεων για τις συναλλαγές του ημερολογιακού έτους 2013.

Περισσότερα...
23 Μαϊ

Νέα: Τροποποίηση της απόφασης Γ.Γ.Δ.Ε. ...

ΠΟΛ.1149/16.5.2014 Τροποποίηση της απόφασης Γ.Γ.Δ.Ε. ΠΟΛ. 1022/17.1.2014 (ΦΕΚ 179 Β΄) «Υποβολή καταστάσεων φορολογικών στοιχείων, για διασταύρωση πληροφοριών», όπως ισχύει

Περισσότερα...
17 Μαρ

Νέα: Οδηγίες για την υποβολή ...

ΠΟΛ.1078/17.3.2014: Οδηγίες για την υποβολή καταστάσεων φορολογικών στοιχείων, για διασταύρωση πληροφοριών, από 1.1.2014.

Περισσότερα...
10 Μαρ

Νέα: Μηνιαίες Συγκεντρωτικές ...

Σύμφωνα με την ΠΟΛ.1022/2014 από 1/1/2014 υπάρχει η υποχρέωση από τις επιχειρήσεις και τους επιτηδευματίες της υποβολής καταστάσεων φορολογικών στοιχείων για διασταύρωση στοιχείων.

Περισσότερα...
12 Νοε

Νέα: Δελτίο Τύπου για την ΠΟΛ.1221

Ανακοινώνεται η έναρξη πιλοτικής λειτουργίας του πληροφοριακού συστήματος διαχείρισης των αποστελλόμενων αρχείων των ΕΑΦΔΣΣ, στις ψηφιακές υποδομές της ΓΓΠΣ.

Περισσότερα...
26 Ιουλ

Νέα: Σε ισχύ η διάταξη για τον μειωμένο ...

Σε ισχύ η διάταξη για τον μειωμένο Φ.Π.Α. στην εστίαση από 1/8/2013.

Περισσότερα...
17 Απρ

Νέα: Επανακαθορισμός του χρόνου έναρξης ...

Επανακαθορίζεται η έναρξη ισχύος που ορίζεται στο άρθρο 9 της ΑΥΟ ΠΟΛ 1221/2012 (ΦΕΚ 3513Β΄ /31.12.2012) , από την 1.5.2013 στην 1.1.2014.

Περισσότερα...
03 Ιαν

Νέα: Υπουργική Απόφαση ΠΟΛ.1221

Όπως ίσως ήδη γνωρίζετε, δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης (ΦΕΚ 3513,31.12.2012) η Υπουργική Απόφαση ΠΟΛ. 1221 με αντικείμενο την αναβάθμιση του λογισμικού υποστήριξης των ΕΑΦΔΣΣ (Ειδική ...

Περισσότερα...
25 Απρ

Νέα: Windows 8.1, Επιστροφή του Start ...

Windows 8.1, Επιστροφή του Start menu τον Αύγουστο

Περισσότερα...
08 Απρ

Νέα: Η υποστήριξη για τα Windows XP ...

Η υποστήριξη για τα Windows XP έχει λήξει. Από τις 8 Απριλίου 2014, η υποστήριξη και οι ενημερώσεις για τα Windows XP δεν είναι πλέον διαθέσιμες. Μην αφήσετε τον υπολογιστή σας απροστάτευτο.

Περισσότερα...
07 Φεβ

Νέα: Google, Ελληνικές εθνικές εορτές ...

Η Google πρόσθεσε τις Ελληνικές εθνικές εορτές και αργίες στην υπηρεσία Calendar

Περισσότερα...
21 Ιαν

Νέα: Threat Alert > Cryptolocker ...

Τα περιστατικά Cryptolocker Ransomware αυξάνονται

Περισσότερα...
08 Νοε
03 Ιουν

Νέα: Intel, Αύξηση επιδόσεων, μείωση ...

Nέα γενιά επεξεργαστών Intel «για υπολογιστές χωρίς ανεμιστήρα»

Περισσότερα...
03 Ιουν

Νέα: Windows 8, Αδιόρατο ως tip

Ορατό το Start στην επιφάνεια εργασίας στα Windows 8.1

Περισσότερα...

Για την Εταιρεια

Η εταιρεία μας είναι κοντά σας για να σας παρέχει oλοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής , οργάνωσης & αυτοματισμού γραφείου. Οραματιζόμαστε και στοχεύουμε  στην παροχή υψηλού επιπέδου ολοκληρωμένης Υποστήριξης και συμβουλευτικών υπηρεσιών, με απώτερο σκοπό την απρόσκοπτη και απροβλημάτιστη λειτουργία του ηλεκτρονικού και μηχανογραφικού εξοπλισμού σας... Περισσότερα

Newsletter

Δηλώστε τώρα το e-mail σας και λάβετε τις ενημερώσεις μας.
Scroll to top