Εργαλείο απομακρυσμένης βοήθειας
DATACUBE | IT SOLUTIONS
 

Γραφιστικά

Συμπορευόμενη με τις απαιτήσεις της εποχής, η DataCube έχει ως στόχο να εξασφαλίσει στους πελάτες της μια ολοκληρωμένη εταιρική επικοινωνία. Για το σκοπό αυτό παρέχει την υπηρεσία Graphic Design, η οποία αυτόνομα ή συνδυαστικά με της υπηρεσίες internet, δίνει την δυνατότητα να παρουσιαστούν τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μιας σύγχρονης επιχείρησης. Η έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα γραφιστών της DataCube, σχεδιάζει και αποτυπώνει σε έντυπη μορφή την φιλοσοφία της εταιρίας σας, λαμβάνοντας υπόψη ως παραμέτρους τις τάσεις των καιρών, τη μελέτη και ανάλυση του ανταγωνισμού, καθώς και τα χαρακτηριστικά του κοινού στο οποίο απευθύνεστε.

Προτεινόμενες Λύσεις

Σε πλήρη αντιστοιχία με τις υπόλοιπες υπηρεσίες αλλά και με την γενικότερη λογική και φιλοσοφία της, η DataCube έχει επιμερίσει σε πακέτα υπηρεσιών και την υπηρεσία Graphic Design. Με το τρόπο αυτό δίνεται η δυνατότητα στο πελάτη μέσω απλών προτάσεων να επιλέξει την ιδανικότερη για εκείνον λύση.

Δημιουργία Λογοτύπου

Η DataCube αναλαμβάνει να σχεδιάσει και να δημιουργήσει το Λογότυπο της επιχείρησής σας. Η πρωτοτυπία, η έμπνευση και ο συμβολισμός είναι τα βασικά χαρακτηριστικά τα οποία επιδιώκουμε να αποτυπώνονται στην εικόνα αυτή που θα αποτελεί το θεμέλιο λίθο της εταιρικής σας ταυτότητας.

Χαρακτηριστικά:

Το λογότυπο όντας το κεντρικότερο και μακροβιότερο συστατικό της εταιρικής ταυτότητας μιας επιχείρησης πρέπει αφενός να χαρακτηρίζει την επιχείρηση και να "εξιστορεί" τη δραστηριότητά της και αφετέρου να παραμένει στη μνήμη των ενδεχόμενων πελατών. Τα βασικά σημεία στα οποία, η έμπειρη γραφιστική ομάδα της εταιρείας μας, στηρίζεται κατά τη δημιουργία ενός λογοτύπου είναι:

  • Η εύστοχη ταυτοποίησή του με τις δραστηριότητες της εταιρείας.
  • Η πρωτοτυπία και η λιτότητά του.
  • Η εύκολη απομνημόνευση από το κοινό.
  • Η διάρκεια του στο χρόνο.
  • Η δυνατότητα αποτύπωσης του σε οποιοδήποτε υλικό.
LOGIN
DataCube
Avatar
Δεν έχετε εγγραφεί?

Εγγραφείτε τώρα!

Επαναφορά κωδικού - Θυμησέ μου το Όνομα Χρήστη

Όνομα
Κωδικός
Θυμήσου με
 

Για την Εταιρεια

Η εταιρεία μας είναι κοντά σας για να σας παρέχει oλοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής , οργάνωσης & αυτοματισμού γραφείου. Οραματιζόμαστε και στοχεύουμε  στην παροχή υψηλού επιπέδου ολοκληρωμένης Υποστήριξης και συμβουλευτικών υπηρεσιών, με απώτερο σκοπό την απρόσκοπτη και απροβλημάτιστη λειτουργία του ηλεκτρονικού και μηχανογραφικού εξοπλισμού σας... Περισσότερα

Newsletter

Δηλώστε τώρα το e-mail σας και λάβετε τις ενημερώσεις μας.
Scroll to top