Εργαλείο απομακρυσμένης βοήθειας
DATACUBE | IT SOLUTIONS
 

 

Το Soft1 100 απευθύνεται σε νέες, μικρές και μεσαίες εμπορικές επιχειρήσεις χονδρικής και λιανικής αλλά δεν διαχειρίζεται λιγότερες επιχειρηματικές λειτουργίες από ότι οι εφαρμογές για μεγαλύτερες επιχειρήσεις. Απλά απαιτεί λιγότερους χειρισμούς για να τις μηχανογραφήσει, έτσι ώστε λίγοι άνθρωποι να ολοκληρώνουν όλα τα θέματα - αυτό δηλαδή, ακριβώς που χρειάζεται η επιχείρηση.

Το Soft1 100 προσφέρει λύσεις σε ΟΛΑ τα θέματα της μικρής και μεσαίας επιχείρησης.

Απευθύνεται στις μικρές επιχειρήσεις, αλλά δε διαχειρίζεται λιγότερες επιχειρηματικές λειτουργίες. Απλά απαιτεί λιγότερους χειρισμούς για να τις μηχανογραφήσει. Με το Soft1 100 λίγοι άνθρωποι ολοκληρώνουν όλα τα θέματα – κι αυτό είναι ακριβώς που χρειάζονται οι μικρές επιχειρήσεις.

Με το  Soft1 100 εντάσσετε «τα πάντα» στη μηχανογράφηση. Και πετυχαίνετε τρείς στόχους:

1.   Ανακαλύπτετε νέο πολύτιμο χρόνο κερδισμένο απ’ όλες τις καθημερινές εργασίες – όχι μόνο από την «τιμολόγηση».

2.   Εντοπίζετε αδυναμίες και δυνατότητες σε τομείς που ως σήμερα έμεναν ανεξερεύνητοι (στον έλεγχο δαπανών, στα χρηματοοικονομικά, στην απόδοση του μηχανισμού πωλήσεων, στην εξυπηρέτηση πελατών κλπ).

3.   Κερδίζετε την υπεροχή απέναντι σε ανταγωνιστικές, ακόμα και μεγαλύτερες επιχειρήσεις. Οι μικρές επιχειρήσεις έχουν το θεωρητικό πλεονέκτημα της ευελιξίας και των γρήγορων αποφάσεων. Τα στοιχεία αυτά θεμελιώνονται σε ένα υπερσύγχρονο σύστημα μηχανογράφησης σχεδιασμένο να διαχειρίζεται πληροφορίες, να υποστηρίζει λήψη αποφάσεων και να αυτοματοποιεί εργασίες. Τα πλεονεκτήματα ταχύτητας και ευελιξίας γίνονται τώρα χειροπιαστά και η επιχείρηση μπορεί να τα αξιοποιήσει συνειδητά σε όλα τα επίπεδα.

Οι επιχειρήσεις που φροντίζουν συστηματικά τις σχέσεις τους – με το προσωπικό, με πελάτες, με προμηθευτές, με αντιπροσώπους – πετυχαίνουν καλύτερη λειτουργία, καλύτερες πωλήσεις,  καλύτερες αγορές, τιμές, χρόνους, εξυπηρέτηση. Γίνονται καλύτερες επιχειρήσεις.

 

Βασικοί συνδυασμοί Soft1-100

 

Attachments:
Access this URL (/images\pdfs\soft1\Soft1_100_prospectus.pdf)Soft1_100[Soft1_100]4 Kb

Για την Εταιρεια

Η εταιρεία μας είναι κοντά σας για να σας παρέχει oλοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής , οργάνωσης & αυτοματισμού γραφείου. Οραματιζόμαστε και στοχεύουμε  στην παροχή υψηλού επιπέδου ολοκληρωμένης Υποστήριξης και συμβουλευτικών υπηρεσιών, με απώτερο σκοπό την απρόσκοπτη και απροβλημάτιστη λειτουργία του ηλεκτρονικού και μηχανογραφικού εξοπλισμού σας... Περισσότερα

Newsletter

Δηλώστε τώρα το e-mail σας και λάβετε τις ενημερώσεις μας.
Scroll to top