Εργαλείο απομακρυσμένης βοήθειας
DATACUBE | IT SOLUTIONS
 

 

Τα πάντα σε ένα σύστημα...

Το Soft1 300 αποτελεί τη μηχανογραφική πρόταση της SoftOne προς την επιχείρηση που θέλει μια ισορροπημένη εγκατάσταση για όλα τα θέματα. Αποτελείται από σχολαστικά επιλεγμένες διαχειριστικές ενότητες μαζί με εργαλεία για αναφορές και προσαρμογή σε ειδικές απαιτήσεις.
Η επιχείρηση μπορεί να αποκτήσει τη βασική σουίτα ενοτήτων και σε αυτήν να προσθέσει τις υπόλοιπες διαχειριστικές ενότητες που χρειάζεται.

Στην πιο πλήρη του έκδοση το Soft1 300 προσφέρει ενότητες Εμπορικής Διαχείρισης, Παραγωγής - Μεταποίησης, Παροχής Υπηρεσιών, Μισθοδοσίας, Προσωπικού, C.R.M., Επιχειρηματικών Διαδικασιών & Έργων, Διασφάλισης Ποιότητας αλλά και εργαλεία Business Intelligence σε ένα ενιαίο σύστημα.

Είναι το μόνο ελληνικό πληροφοριακό σύστημα που έχει πετύχει την ολοκλήρωση αυτή.

Τρόπος διάθεσης

Το Soft1 300 διατίθεται με παραχώρηση Άδειας Χρήσης Αορίστου Διάρκειας και ταυτόχρονα διατίθεται και με το συνδρομητικό πακέτο διάθεσης ASK - Application & Services Kit.

To συνδρομητικό πακέτο περιλαμβάνει σε ενιαία ετήσια συνδρομή:

  • Πρόγραμμα και
  • Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες (μέσω Internet). Στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες συμπεριλαμβάνονται οι νέες εκδόσεις του προγράμματος και οι τρέχουσες φοροτεχνικές εξελίξεις.

 

Ενότητες Soft1-300

Attachments:
Access this URL (/images\pdfs\soft1\Soft1_payroll_prospectus.pdf)Soft1_Payroll[Soft1_Payroll]4 Kb
Access this URL (/images\pdfs\soft1\Soft1_300_prospectus.pdf)Soft1_300[Soft1_300]4 Kb

Για την Εταιρεια

Η εταιρεία μας είναι κοντά σας για να σας παρέχει oλοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής , οργάνωσης & αυτοματισμού γραφείου. Οραματιζόμαστε και στοχεύουμε  στην παροχή υψηλού επιπέδου ολοκληρωμένης Υποστήριξης και συμβουλευτικών υπηρεσιών, με απώτερο σκοπό την απρόσκοπτη και απροβλημάτιστη λειτουργία του ηλεκτρονικού και μηχανογραφικού εξοπλισμού σας... Περισσότερα

Newsletter

Δηλώστε τώρα το e-mail σας και λάβετε τις ενημερώσεις μας.
Scroll to top