Εργαλείο απομακρυσμένης βοήθειας
DATACUBE | IT SOLUTIONS
 

Εφαρμογές B2C (Business to Customers)

Επιχείρηση προς τελικό καταναλωτή

 

Στην σύγχρονη εποχή της κοινωνίας της πληροφορίας η πρόσβαση στο διαδίκτυο και η χρήση των δικτυακών υπηρεσιών καθίσταται ευκολότερη και δημοφιλέστερη. Επιπλέον η εξέλιξη των επικοινωνιών και της πληροφορικής, δίνουν τη δυνατότητα ανάπτυξης εξελιγμένων δικτυακών υπηρεσιών και εξυπηρέτησης χρηστών ανεξάρτητα από την γεωγραφική τους θέση.

Στο πλαίσιο αυτό, ο ανταγωνισμός παίρνει παγκόσμιες διαστάσεις και το διαδίκτυο (internet) αποτελεί πλέον το νέο πεδίο αναμέτρησης επιχειρήσεων πάσης φύσεως.

Με αυτό το τρόπο, μία εταιρεία μπορεί όχι μόνο να προσφέρει μεγαλύτερο όγκο πληροφοριών από εκείνο που συνήθως είναι διαθέσιμος μέσα από ένα περιοδικό ή άλλο έντυπο, αλλά επίσης μπορεί να προετοιμάσει έτσι το υλικό της ώστε να καλύψει πλήρως τις ανάγκες ενημέρωσης του επισκέπτη της, όποιος και αν είναι αυτός.

Τέλος, μπορεί να επικοινωνήσει με τον επισκέπτη των σελίδων της, κάτι που δεν επιτυγχάνεται μέχρι σήμερα με κανένα άλλο διαφημιστικό μέσο.

Η ομάδα μας μελετά τις ανάγκες των πελατών της στην κατασκευή e-shop ηλεκτρονικού καταστήματος και κατά περίπτωση προτείνει εξειδικευμένες λύσεις για την κάλυψη των αναγκών τους, αφήνοντας πάντοτε το απαραίτητο περιθώριο για περαιτέρω εξέλιξη της δικτυακής τους παρουσίας στο μέλλον, αν κάτι τέτοιο απαιτηθεί.

Παρέχουμε μία πλήρη πλατφόρμα υλοποίησης εφαρμογών από απλά ηλεκτρονικά καταστήματα έως πλήρως αυτοματοποιημένα συστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου, προσαρμοσμένα στις ανάγκες της κάθε επιχείρησης.

 

Χαρακτηριστικά:

Οι εφαρμογές ηλεκτρονικού εμπορίου που σχεδιάζουμε περιλαμβάνουν χαρακτηριστικά όπως :

  • Δυναμική δημιουργία καταλόγων προϊόντων
  • Ασφαλή συστήματα διαχείρισης παραγγελιών
  • Ενσωμάτωση συστημάτων πληρωμών (πιστωτική, PayPal κτλ.)
  • Συστήματα διαχείρισης Αποστολών και Φόρου
  • Δυνατότητες Merchandising & παρακολούθησης αποθεμάτων
  • Μηχανισμών Online Δημοπρασιών
  • Αναφορές ανάλυσης πωλήσεων
  • Σύνδεση του eshop με το E.R.P. της επιχείρησής σας για αμφίδρομη ανταλλαγή δεδομένων

Έχουμε δημιουργήσει μια πραγματικά ευέλικτη και αξιόπιστη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου, η οποία συνδυάζει μία ενδιαφέρουσα εμπειρία ηλεκτρονικών αγορών (για τον επισκέπτη) με μία εξειδικευμένη back-office διαχείριση (για τον διαχειριστή του ηλεκτρονικού καταστήματος), κάνοντας τις αγορές και πωλήσεις μέσω internet μια απλή διαδικασία για εσάς και τους πελάτες σας.

Για την Εταιρεια

Η εταιρεία μας είναι κοντά σας για να σας παρέχει oλοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής , οργάνωσης & αυτοματισμού γραφείου. Οραματιζόμαστε και στοχεύουμε  στην παροχή υψηλού επιπέδου ολοκληρωμένης Υποστήριξης και συμβουλευτικών υπηρεσιών, με απώτερο σκοπό την απρόσκοπτη και απροβλημάτιστη λειτουργία του ηλεκτρονικού και μηχανογραφικού εξοπλισμού σας... Περισσότερα

Newsletter

Δηλώστε τώρα το e-mail σας και λάβετε τις ενημερώσεις μας.
Scroll to top