Φιλοξενία Ιστοσελίδων

Web Hosting – Φιλοξενία Ιστοσελίδων

Παρέχουμε το υψηλότερο επίπεδο σε ποιότητα φιλοξενίας και υποστήριξης συνεργαζόμενοι με τους καλύτερους στην Ελλάδα, εξασφαλίζοντας για  εσάς τη μέγιστη ταχύτητα απόκρισης των εφαρμογών σας.

Προσφέρουμε ότι χρειάζεται για να αποκτήσετε μια on-line παρουσία. Όταν επιλέγετε DataCube επιλέγετε την ποιότητα, την εμπειρία και τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Η φιλοξενία των ιστοσελίδων σας γίνεται σε επιλεγμένα σύγχρονα και αξιόπιστα data center τα οποία υποστηρίζονται από ένα ταχύτατο δίκτυο οπτικών ινών και όλο τον αναγκαίο τεχνολογικό εξοπλισμό. Οι συνεργάτες μας προσφέρουν ασυναγώνιστες εγγυήσεις uptime και υποστήριξη 24/7. Αυτά σε συνδυασμό με το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας, σας παρέχουν άριστο επίπεδο υπηρεσιών, αξιοπιστία και ασφάλεια. Ως πελάτης μας μπορείτε να είστε ήσυχος ότι το web site σας θα παίζει συνεχώς απρόσκοπτα στον παγκόσμιο ιστό και η υποστήριξη που θα έχετε θα είναι κορυφαία.

Το περιβάλλον φιλοξενίας υποστηρίζει εξαιρετικά όλα τα scripts που βασίζονται σε php & MySQL. Εξελιγμένα μέτρα ασφάλειας σε όλους τους servers για την διαρκή προστασία όλων των πελατών και του δικού σας χώρου από διάφορες πιθανές κακόβουλες απόπειρες!

Βοήθεια & υποστήριξη

Είμαστε δίπλα σας καθημερινά, προσφέροντας απαντήσεις σε κάθε ερώτημα και άμεσες λύσεις σε κάθε ζήτημα.

Τι είναι το Web Hosting;

Web hosting είναι η υπηρεσία που θα οδηγήσει το Website στο διαδίκτυο. Είναι ένα από τα τρία στοιχεία που απαιτούνται για να καθοριστείτε στο Διαδίκτυο: ένα domain name, μια ιστοσελίδα και τέλος η δημοσίευση αυτής.
Το domain name είναι η διεύθυνση για να σας βρουν, η ιστοσελίδα είναι αυτό που βλέπουν οι επισκέπτες και η δημοσίευση (Φιλοξενία), κάνει την ιστοσελίδα σας κομμάτι του διαδικτύου. Πιο απλά, web hosting είναι μία online υπηρεσία αποθήκευσης για οποιοδήποτε περιεχόμενο που εμφανίζεται ή έχει πρόσβαση μέσα από την ιστοσελίδα σας. Κοινά παραδείγματα περιλαμβάνουν πληροφορίες, εικόνες, βίντεο.