Υπηρεσίες Διαδικτύου

Σας παρέχουμε λύσεις διαδικτύου για την εταιρεία σας.

Μπορούμε να σας προσφέρουμε υπηρεσίες που καλύπτουν όλο το φάσμα του ηλεκτρονικού επιχειρείν, από την εσωτερική οργάνωση της επιχείρησής σας, έως την ολοκληρωμένη προβολή της ταυτότητας και της δραστηριότητάς σας στο internet. Δύναμή μας; Ο απόλυτος συνδυασμός τεχνολογίας και δημιουργικότητας!

WEB Design

Σχεδιασμός – Κατασκευή ιστοσελίδων
Κατασκευή e-shop
Διασύνδεση συστημάτων (ERP, Courier)
Περισσότερα

WEB Application

B2B εφαρμογές
B2C εφαρμογές
Ανάπτυξη εξειδικευμένων εφαρμογών
Περισσότερα

WEB Marketing

Google AdWords – Online διαφήμιση
Bελτιστοποίηση (SEO)
e-mail & Web2SMS Marketing
Περισσότερα

WEB Hosting

Domain Καταχώρηση
Φιλοξενία Ιστοσελίδων
Φιλοξενία email
Περισσότερα

Οι προγραμματιστές της Datacube έχουν την εμπειρία να δημιουργήσουν την ιστοσελίδα σας γρήγορα, αποτελεσματικά και σε τέλεια ευθυγράμμιση με το όραμά σας.

Είτε η εταιρεία σας χρειάζεται έναν νέο ιστότοπο για να αλληλεπιδράσει με πελάτες, μια εφαρμογή ιστού εταιρικής κλάσης για την αυτοματοποίηση των διαδικασιών, είτε μια διαδικτυακή πύλη για να ευθυγραμμίσει τις ροές εργασίας των υπαλλήλων σας.

 

Δημιουργία ιστοσελίδων

Προσαρμόζουμε δυναμικά την αρχιτεκτονική και σχεδιαστική διάταξη της ιστοσελίδας ανάλογα με το περιβάλλον προβολής.

Το Responsive Web Design λαμβάνει επίσης υπόψη του και τον προσανατολισμό (orientation). Έτσι, όταν για παράδειγμα κρατάτε ένα tablet σε οριζόντια θέση (δηλαδή σε landscape) μπορείτε να έχετε άλλη εμφάνιση της σελίδας από ότι όταν το κρατάτε κάθετα. Το ίδιο ισχύει και με τα κινητά τηλέφωνα..

Ιστοσελίδες που προσφέρουν εύκολη πλοήγηση και υπηρετούν τους στόχους της εταιρείας σας.

 

 

Διαχείριση διάταξης

Προσαρμοσμένες διατάξεις για οποιαδήποτε σελίδα, συμπεριλαμβανομένων κεφαλίδων, υποσέλιδων, μενού, λογότυπων, πλευρικών γραμμών, χρωμάτων και πολλά άλλα. Ρυθμίστε τον ιστότοπό σας με κάθε λεπτομέρεια για απόλυτο έλεγχο.

 

Εναλλάξιμο περιεχόμενο

Συμπληρώστε τον ιστότοπό σας με εναλλάξιμο περιεχόμενο, πλευρικές γραμμές, σελίδες και πολλά άλλα για ενημερώσεις σε ολόκληρο τον ιστότοπο με ένα κλικ του ποντικιού. Διαχειριστείτε διαφημίσεις, επιλεγμένο περιεχόμενο και άλλα με ευκολία.

 

Δημιουργίας περιεχομένου

Δημιουργήστε εύκολα περιεχόμενο με βοηθητικά εργαλεία μεταφοράς & απόθεσης (drag & drop) για εικονίδια, εικόνες, δομή στηλών και άλλα πολλά, χρησιμοποιώντας τον κορυφαίο δημιουργό περιεχομένου.

Δημιουργούμε ιστότοπους για συγκεκριμένους πελάτες με προσαρμοσμένα στοιχεία ελέγχου.

Δυνατότητες ιστοσελίδων

Ως σύγχρονη εταιρεία ανάπτυξης ιστοσελίδων, προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις ανάπτυξης χρησιμοποιώντας πολλαπλές πλατφόρμες. Οι ευέλικτες υπηρεσίες ανάπτυξης επιτραπέζιων και κινητών μας αξιοποιούν την πλήρη ισχύ αυτών των συστημάτων για να παρέχουν υπολογιστική ισχύ, βελτιωμένα γραφικά, ισχυρά πρότυπα ασφαλείας και μεγαλύτερη απόδοση.