Προφίλ

Εταιρικό προφίλ

Η “DataCube” – ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΙ ΑΦΟΙ Ο.Ε. ξεκίνησε τη λειτουργία της το Νοέμβριο του 1999 με έδρα την Πάτρα. Πρωταρχικός στόχος της επιχείρησης ήταν και παραμένει η παροχή Ολοκληρωμένων Λύσεων Πληροφορικής σε επιχειρήσεις, ιδιώτες και δημόσιους οργανισμούς. Τα στελέχη που την ίδρυσαν και εξακολουθούν να την υπηρετούν, είναι πτυχιούχοι Ανωτάτων Σχολών Τμημάτων Πληροφορικής και Οικονομίας-Διοίκησης. Οι λύσεις που προσφέρουμε έως σήμερα και οι ευχαριστημένοι πελάτες μας, μας έχουν καταξιώσει τόσο στην πόλη της Πάτρας όσο και στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Ελλάδας.

Η φιλοσοφία της εταιρίας εστιάζεται στην παροχή πραγματικά σύγχρονων, ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής που καλύπτουν τις λειτουργικές απαιτήσεις και ταυτόχρονα ενσωματώνουν την παροχή υπηρεσιών. Έχοντας σαν προϋπόθεση την ποιοτική προσέγγιση στην κάλυψη των αναγκών του Πελάτη, επιλέγουμε από μια ευρεία γκάμα προϊόντων υψηλών προδιαγραφών λειτουργίας και χρηστικότητας, προσφέροντας πάντα την αποδοτικότερη λύση. Για την υλοποίηση του στόχου αυτού, η εταιρεία συνεργάζεται με την πλειοψηφία των γνωστών οίκων του εξωτερικού στον τομέα του εξοπλισμού και των λειτουργικών συστημάτων, καθώς και με διακεκριμένους Έλληνες κατασκευαστές εφαρμογών λογισμικού. προσφέροντας ταχύτητα, ευελιξία, σταθερότητα και απεριόριστη επεκτασιμότητα.

Στοχεύουμε πάντοτε στην παροχή υψηλού επιπέδου συμβουλευτικών υπηρεσιών και υπηρεσιών υποστήριξης, με απώτερο σκοπό την απρόσκοπτη και απροβλημάτιστη λειτουργία κάθε εγκατάστασης. Επιπροσθέτως προσφέρουμε αξιόπιστες & ποιοτικές λύσεις, με προϊόντα που καλύπτουν οποιαδήποτε μηχανογραφική απαίτησή σας, καθώς και την μεγαλύτερη γκάμα περιφερειακών, αναλωσίμων και ανταλλακτικών.

Εξασφαλίζουμε την κρίσιμη λειτουργικότητα ξεχωριστά για κάθε επιχείρηση και  καλύπτουμε ειδικές διαχειρίσεις όπως διαμορφώνονται από απαιτήσεις συγκεκριμένων αντικειμένων δραστηριότητας. Για τις διευρυμένες απαιτήσεις που προκύπτουν από τις σύγχρονες επιχειρηματικές πρακτικές, οι λύσεις που προσφέρουμε ενσωματώνουν λειτουργίες διαχείρισης πελατειακών σχέσεων και αυτοματισμού διαδικασιών & ελέγχου πωλήσεων.

Τι προσφέρουμε…

Η “DataCube“, προσπαθώντας να βρίσκεται πάντοτε δίπλα στις ανάγκες των πελατών της προσφέρει τα παρακάτω:

 • Προμήθεια, Εγκατάσταση, Παραμετροποίηση & Υποστήριξη Λογισμικών (Λογισμικά ERP, Λογισμικά Μηχανογράφησης Λογιστηρίων, CRM, Λύσεις Παραγγελιοληψίας, Λογισμικά Μηχανογράφησης Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων κλπ)
 • Προμήθεια, Υποστήριξη & Συντήρηση Εξοπλισμού Hardware (Υπολογιστές, Οθόνες, NoteBook, Περιφερειακά κλπ) όλων των επώνυμων κατασκευαστών προϊόντων Hardware
 • Μελέτη, Εγκατάσταση & Συντήρηση Δικτύων Η/Υ
 • Λύσεις Τηλεπικοινωνιών
 • Προμήθεια & Υποστήριξη Ταμειακών Μηχανών, Point Of Sales & Μηχανών Γραφείου
 • Υπηρεσίες WEB (Υπηρεσίες πρόσβασης στο διαδίκτυο, Δέσμευση ονομάτων, Φιλοξενία Ιστοσελίδων, ανάπτυξη στατικών και δυναμικών δικτυακών τόπων, Ανάπτυξη εφαρμογών B2B – B2C κλπ)
 • Προμήθεια, Εγκατάσταση & Εκπαίδευση Συστημάτων Επεξεργασίας Video
 • Προμήθεια Αναλωσίμων
 • Λύσεις για κάθετες αγορές
 • Ανάλυση, Ανάπτυξη & Υποστήριξη Λογισμικού κατά απαίτηση πελάτη (On Demand Software)
 • Λοιπές Υπηρεσίες Μηχανογραφικής Υποστήριξης ως Σύμβουλοι Μηχανογράφησης

Η Δέσμευσή μας…

Η “DataCube” μέσα από τη συνεχή εκπαίδευση των στελεχών της θα προσπαθεί πάντοτε να βρίσκεται μπροστά από τις εξελίξεις και να προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες και προϊόντα. Η εμπειρία των στελεχών της εγγυάται την επιτυχή ολοκλήρωση οιοδήποτε έργου στον χώρο της Πληροφορικής. Δεδομένης μάλιστα της εφαρμογής πολιτικής ISO στην επιχείρησή μας από τον Δεκέμβριο του 2008, η DataCube είναι σε θέση να προσφέρει ακόμα καλύτερες, ταχύτερες και αξιόπιστες λύσεις. Η αρχική της φιλοσοφία να βρίσκεται δίπλα στις ανάγκες των πελατών-συνεργατών της παραμένει και θα ενισχύεται σε κάθε βήμα της.